درباره نشریه

نشریه" آموزش زبان های خارجی و مطالعات ترجمه"، فصلنامه ای با دسترسی آزاد است که به صورت الکترونیکی توسط دانشکده زبان های خارجی دانشگاه شیخ بهایی از سال 1390منتشر می شود. این نشریه تخصصی نتایج پژوهش های بنیادی و کاربردی را به صورت مقاله کامل و در شاخه های مختلف رشته زبان شناسی کاربردی  چاپ می نماید. مخاطبین این نشریه از صاحب نطران و متخصصین گرایش های مختلف رشته زبان شناسی از جمله آموزش زبان انگلسی, مطالعات ترجمه، و زبان و ادبیات انگلیسی می باشند. این نشریه به زبان انگلیسی منتشر می شود و بر انتشار مقاله های علمی – پژوهشی و به ویژه  مقاله های بین رشته ای و پژوهش های کاربردی تاکید دارد. با این وجود مقاله های نقد و بررسی و مروری برجسته را نیز در دستور انتشار خود دارد. صرفا مقالاتی در این مجله پذیرفته می شوند که از جنبه های گوناگون نوآوری، روش تحقیق، تحلیل آماری و نگارش و فرمت در سطح کیفی بالایی قرار داشته باشند.
    •   این نشریه بابت چاپ و داوری مقالات هزینه ای از نویسندگان دریافت نمی کند.
    • این نشریه با استفاده ازنرم‌افزار مشابه یاب (Ithenticate) در روند بررسی خود برای تشخیص اصالت مقالات ارسالی بهره می‌گیرد.

اطلاعات کتابشناختی

هزینه داوری مقالات

رایگان

اصول اخلاقی نشر

«کمیته بین‌المللی اخلاق نشر » (COPE)

شناسه دیجیتالی مقالات

DOI

درباره نشریه

نشریه" آموزش زبان خارجی و مطالعات ترجمه"، فصلنامه ای با دسترسی آزاد است که به صورت الکترونیکی توسط دانشکده زبان های خارجی دانشگاه شیخ بهایی از سال 1390منتشر می شود. این نشریه تخصصی نتایج پژوهش های بنیادی و کاربردی را به صورت مقاله کامل و در شاخه های مختلف رشته زبان شناسی کاربردی  چاپ می نماید. مخاطبین این نشریه از صاحب نطران و متخصصین گرایش های مختلف رشته زبان شناسی از جمله آموزش زبان انگلسی, مطالعات ترجمه، و زبان و ادبیات انگلیسی می باشند. این نشریه به زبان انگلیسی منتشر می شود و بر انتشار مقاله های علمی – پژوهشی و به ویژه  مقاله های بین رشته ای و پژوهش های کاربردی تاکید دارد. با این وجود مقاله های نقد و بررسی و مروری برجسته را نیز در دستور انتشار خود دارد. صرفا مقالاتی در این مجله پذیرفته می شوند که از جنبه های گوناگون نوآوری، روش تحقیق، تحلیل آماری و نگارش و فرمت در سطح کیفی بالایی قرار داشته باشند.

سیاست دسترسی آزاد

دسترسی به محتوا و مندرجات این مجله بر این اصل که با امکان دسترسی آزاد عموم به پژوهش‌های صورت گرفته، تبادل آگاهی جهانی در سطح وسیع تر را فراهم می‌آورد، کاملاً آزاد است.

بیانیه حریم خصوصی

اسامی و نشانی‌های پست الکترونیک که در سایت مجله منظور شده‌اند، منحصراً برای اهداف بیان شده به کار می‌روند و برای مقاصد دیگر یا شخص دیگر در دسترس قرار نمی‌گیرند.

سیاست همترازخوانی

فصلنامه آموزش زبان خارجی و مطالعات ترجمه بالاترین استانداردهای همترازخوانی را حفظ نموده و در عین حال به دنبال افزایش کارآیی این فرآیند است. این مجله سیاست همترازخوانی دوسوکور را به کار می‌گیرد و این بدان معناست که هم هویت داور و هم هویت نویسنده در کل فرآیند داوری از یکدیگر پنهان است.
تمامی مقالات پژوهشی منتشره در این مجله تحت همترازخوانی کامل قرار می‌گیرند که ویژگی‌های مهم آن عبارت اند از:

• تمامی مقالات پژوهشی دست‌کم توسط دو کارشناس واجدشرایط و مناسب داوری می‌شوند.
  • تمامی تصمیمات مربوط به انتشار مقالات توسط سردبیر و بر اساس داوری‌های صورت گرفته اتحاذ می‌گردد.

هزینه ارسال و انتشار مقاله

فصلنامه آموزش زبان خارجی و مطالعات ترجمه هیچ‌گونه هزینه‌ای بابت ارسال و انتشار مقالات دریافت نمی‌کند.

سرقت ادبی و تکثیر

فصلنامه آموزش زبان خارجی و مطالعات ترجمه ، سرقت ادبی و تکثیر مقالات را از طریق نرم افزار iThenticate کنترل می‌نماید.

حقوق نویسندگان و خوانندگان

حقوق نویسندگان و خوانندگان مبتنی بر «اختیار غیرتجاری مشترکات خلاقانه 4» (CC-BY-NC-ND) می‌باشد.

حامی

دانشگاه شیخ بهایی، اصفهان، ایران

اطلاعات تماس

آدرس پست الکترونیک: info.jfltts@gmail.com